Ripsienpidennys. Volyymiripset

Ripsienpidennys. Ripsientuuhennus.
Silmäsi ovat “luonnonkauniit” heti herätessäsi ja ihan ilman ripsiväriä. Ripsienpidennys tehdään yksittäisillä ripsikuiduilla, jotka liimataan yksitellen, ripsi kerrallaan, kiinni omaan ripseen. Ne istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät ja tuntuvat oikeilta ripsiltäsi, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi myös paksummilta. Ripsien materiaali on korkealaatuista, ei allergisoivaa, ripsikuitua. Luonnolliset ripsesi vaikuttavat siihen, millainen ripsijatke ripsiisi kiinnitetään. Se takaa ripsiesi kaaren luonnollisuuden. Käytettävä pidennys valitaan useaa eri kokoa käyttäen, silmäsi muotoa mukaellen, juuri sinun tyyliisi ja tavoitteeseesi, toiveittesi mukaan joko tuomaan lisää tuuheutta, pituutta tai molempia tai… jopa hieman dramatiikkaa paksummalla ripsikuidulla tai erivärisin tehosteripsin.
Ripsipidennys asennus on erittäin rentouttava ja kivuton toimenpide. Suurin osa asiakkaista nukahtaa asennuksen aikana.
Ripset kestävät oikein käytettynä 6-8 viikkoa. Ripsesi elinkaari on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.Suosittelen huoltoväliksi 3-5 viikkoa. Huollossa uusiin, kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsijatkeet ja täytetään mahdollisesti irronneet kuidut. Huolellisella kotihoidolla ja säännöllisellä huollolla voit pidentää ripsijatkeittesi pysyvyyttä. Koska ripsipidennykset liitetään omaan ripseesi kiinni, jatkeet tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Joka hetki on silmissäsi ripsiä eri kasvuvaiheissa, joten ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä ja sitä mukaa uusia ripsiä kasvaa tilalle, joihin jälleen uusi ripsijatke, huollon yhteydessä, lisätään.
1000116_209242275896936_847723275_n 998006_209242215896942_1699412098_n (1)
Volyymiripset.
Volyymiripset on uusi, ainutlaatuinen tekniikka, joiden asennukseen käytetään erityisen ohuita ja kevyitä ripsikuituja. Ohuiden ja kevyiden ripsikuitujen ansiosta yhteen omaan ripseen voidaan istuttaa jopa 2-7 ripsikuitua, kun tavalliseen ripsipidennykseen voidaan istuttaa vain yksi. Tämän takia volyymiripsillä saadaan hieman tuuheammat ripset kuin mitä tavallisilla ripsipidennyksillä, mutta lopputulos on ohuiden ripsikuitujen ansiosta silti luonnollinen!
Volyymiripsiä hoidetaan ja pidetään samanlailla kuin tavallisiakin ripsipidennyksiä, joten jos sinulla on jo kokemuksia tavallisista ripsipidennyksistä, ja haluat ripsistäsi entistä tuuheammat, kokeile volyymiripsiä. Jos sinulla on jo perus ripsipidennykset, ei niitä tarvitse poistaa vaan vaihto volyymiripsiin onnistuu huoltojen avulla.Volyymiripset sopivat erityisen hyvin henkilöille joilla on harvat omat ripset tai jotka haluavat entistäkin tuuheammat ripset. Volyymiripsillä saadaan ripsistä monta kertaa tuuheammat kuin tavallisilla ripsipidennyksillä.